Джон Джоунс се завърна след 3 години отсъствие, за да победи Сирил

...
Джон Джоунс се завърна след 3 години отсъствие, за да победи Сирил
Коментари Харесай

Даниел Кормие: Джон Джоунс не трябва да бъде номер 1 в света

Джон Джоунс се завърна след 3 години неявяване, с цел да победи Сирил Ган за купата в тежка категория на UFC 285 на 4 март в Лас Вегас.

След успеха Джоунс се завърна на първото място в класирането, без значение от категорията. Бившият първенец в две дивизии Даниел Кормие не е склонен с обстоятелството, че Джоунс е номер 1. Всъщност не е изненада, че DC не признава Джоунс, който го победи 2 пъти в предишното.

Bones е призрачен сън за Кормие, като враждата им е една от най-големите в историята на UFC. Даниел има вяра, че Александър Волкановски би трябвало да е номер 1 в света, макар че загуби от Ислам Махачев в борбата за златото в лека категория.

„ Мисля, че е мъчно да наречеш Джоунс най-великият на всички времена, изключително във връзка със стероидите и другите обстановки. Аз персонално не считам, че той би трябвало да бъде номер 1 в класирането, без значение от тегловната категория. Мисля, че Александър Волкановски би трябвало да остане на върха.

Не мисля, че Джоунс би трябвало да бъде войник номер 1 в света. Но нямам проблем с това, в случай че хората са дали своят вот по този начин “, сподели Кормие в DC&RC.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР